Contact opnemen? 06 12 93 26 87

Wordt partner en plaats uw vacature

Op maat gemaakte oplossingen voor uw bedrijf

Wij helpen onze partners bij het oplossen van de meest complexe vraagstukken. Wij delen met u onze kennis en onze ervaring om specifieke organisatorische doelstellingen te kunnen waarmaken.

Wij stellen op maat gemaakte oplossing voor uw bedrijf op. Een samenwerking met ons stelt uw organisatie in staat doelstellingen te realiseren.

Wordt partner bij Recourse4you

 • Vul contactformulier in
  U hoeft alleen maar ons contactformulier in te vullen. Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen nemen we contact met u op.
 • Op zoek naar de juiste kandidaat
  Door slimme recruitment en online marketing basics toe te passen, bereiken wij de juiste kandidaten. Dit doen we ook nog efficiënt en binnen de besproken tijdlijn.
 • Bemiddeling tussen u en de professional
  Zodra wij een match hebben gevonden nemen we contact met u op. Wij bemiddelen altijd tussen u en onze professionals.
 • Start van de professioneel binnen uw bedrijf
  Zodra er een match is en al het papierwerk is afgerond kan de professional starten. De professional is bij ons in dienst. Extra zekerheid voor u en de professional. Wij blijven dus nauw betrokken.

Het moge duidelijk zijn, wij zijn geen cv-schuivers zoals veel andere IT-detacheringsbureaus. Wij werken vanuit onze kennis en hierdoor kunnen we alle wensen en eisen die onze opdrachtgevers stellen ook daadwerkelijk toetsen.

Wij werken alleen met professionals die zowel met IT of Finance skills en eventueel met technische bagage één voor één kanjers zijn. Een geode match van vraag en kandidaat is ons streven en geeft ons de kick als het gelukt is.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden