Contact opnemen? 06 12 93 26 87

Finance Detachering en recruitment

Finance detachering bij Resource4you

We helpen met het tijdelijk invullen van Finance resources en eventueel expertise. Binnen korte tijd maken we een perfecte match uit de beschikbare professionals. We matchen op Financiële kennis en of de kandidaat bij de opdracht en organisatie past.

Wij vinden dat elke organisatie financiële expertise van buitenaf zo af en toe moet inhuren. Hierdoor ontstaat een frisse blik op de processen en organisatie, een transparante blik en enthousiasme kan je helpen om een optimalisatie stap te zetten.

Finance professionals die passen bij uw bedrijf

Betrokkenheid is voor ons zelfs een voorwaarde om waarde te kunnen toevoegen. Een proactieve houding en kansen zien, dat verwachten we van onze professionals.

Aansluiting bij de organisatiecultuur

Onze mensen moeten zich laten leiden door brede financiële kennis, niet door de cultuur van de organisatie. Aan de andere kant hebben ze wel te maken met de bestaande organisatiecultuur.

Persoonlijke aandacht en financiële passie

Wij werken graag vanuit openheid en wederzijds begrip. De financiële passie die we hebben voor ons werk en het toekomstige werk van andere, vinden we belangrijk.

Als detacheringsbureau werk je met mensen, hierbij is eerlijkheid een must. Wij zorgen ervoor dat je weet wat je kan verwachten. Dit doen we door het gesprek met onze klanten aan te gaan. Welke uitdagingen liggen er en hoe vliegen we deze aan?

Extra zekerheid voor onze professionals

Wij hebben een breed netwerk van Finance-specialisten. Onze professionals gaan bij u aan de slag, maar zijn in dienst bij Resource4you. Dat betekent meer zekerheid, flexibiliteit en vrijheid voor de kandidaat. Dankzij wisselende opdrachten blijft het werk voor onze specialisten uitdagend. Dit zorgt voor motivatie en meer passie voor het vak.