Over ons

Resource4you is graag uw contactpersoon op het gebied van resource-vragen. Wij geven invulling aan uw resource-vraag of deze nu tijdelijk of structureel van aard is.

Resource4you helder in detachering!
Ook in een snel digitaliserende wereld blijven we bij resource4you hechten aan persoonlijk contact. Neem gerust eens contact met ons op via telefoon nummer 0318 – 495 373. Desgewenst maken we dan een geheel vrijblijvende afspraak om te kijken of resource4you een bijdrage kan leveren aan uw resource problemen!

Ons aandachtsgebied
Resource4you is actief op het gebied van (project)detachering en levert specialisten binnen de ICT. Onze ICT-experts zijn specialisten die gewend zijn zich snel in te werken en zodoende snel productief te zijn voor uw organisatie.

Functies die Resource4you onder andere voor u kan invullen lopen uiteen van een support medewerker tot en met een netwerkbeheerder (bijvoorbeeld Windows, Unix, AS400, iseries ) of van programmeur / ontwikkelaar (bijvoorbeeld .net, C#, C++, Cobol, RPG, Mapics, infor xa, SharePoint, Microsoft Dynamics en Java) tot projectleider. Natuurlijk kunt u ook met uw andere vragen bij ons terecht. Als u een capaciteit uitdaging heeft kunt u altijd bij ons terecht! Laat gerust uw gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met u op!

Partners

Resource4you werkt samen met verschillende organisaties om een totaaloplossing aan u als klant te kunnen leveren. Wij hanteren als criterium bij partnerships dat er duidelijk sprake moet zijn van een toegevoegde waarde voor de klant en wederzijds belang in samenwerking. Gezamenlijk met o.a. onderstaande bedrijven kunnen wij u nog beter van dienst zijn.

c)solutions is een ICT-dienstverlener met een oplossingsgerichte focus, die het accent legt op het realiseren van de doelstellingen van haar klanten. De activiteiten zijn onderverdeeld in 3 productgroepen: Internet & Content Management Systemen, Business Intelligence en custommade software. c)solutions denkt, groeit en ontwikkelt met haar klanten mee en heeft daarbij een pro-actieve en no-nonsense houding. De klantenlijst is divers en bestaat uit een mix van MKB bedrijven en internationale organisaties.

iqbs levert en implementeert Business Intelligence (BI) op basis van Microsoft platform (SQL / SharePoint) met standaard koppelingen naar onder andere Infor LN | Baan en SAP. Onze aanpak vormt een belangrijk element van ons succes; de klant staat centraal en krijgt onze volledige betrokkenheid. We hebben onze focus 100% op het verwezenlijken van de wensen vanuit de business en passen en vertalen deze naar praktische BI oplossingen.

Korade is een organisatie met verstand van bedrijfsprocessen en Infor LN | Baan IV. Onze consultants zijn betrokken, vooruitstrevend, flexibel, doelgericht en houden van een uitdaging. Juist deze combinatie van kennis en persoonlijkheid maakt ons uniek en maakt dat wij in staat zijn oplossingen te leveren waarmee u direct geholpen bent in uw bedrijfsvoering. De langdurige relaties met inmiddels meer dan 250 tevreden Infor / Baan klanten zijn daarvan het bewijs.

Wilt u meer weten over de oplossingen die wij u kunnen bieden i.s.m. één van onze partners? Neem dan direct contact op.