Contact opnemen? 06 12 93 26 87

Wij zijn Resource4You

Onze kernwoorden zijn persoonlijk, transparant en professioneel. We staan voor een persoonlijke benadering en werken altijd met een vast aanspreekpunt per klant of kandidaat. We houden van open en eerlijke communicatie en houden alle partijen continu op de hoogte van het proces. Daarnaast komen we uit de IT-branche en hebben door onze ervaring een groot netwerk opgebouwd.

Ons aandachtsgebied

SNEL EN PRODUCTIEF

Resource4you is actief op het gebied van (project)detachering en levert specialisten binnen de ICT, financiële en administratieve sector. Onze experts zijn specialisten die gewend zijn zich snel in te werken en zodoende snel productief te zijn voor uw organisatie.

OPTIMAAL RESULTAAT

Onze focus ligt bij het bemiddelen van kandidaten met een zowel een ICT,  financiële en administratieve achtergrond. Alle werkniveaus zijn bij ons welkom, van starter tot senior. De wensen en ambities van de kandidaat staan centraal in de zoektocht naar een nieuwe baan.

DIVERSE SPECIALISME

Functies die Resource4you onder andere voor u kan invullen lopen uiteen van een support medewerker tot en met een netwerkbeheerder (bijvoorbeeld Windows, Unix, AS400, iseries ) of van programmeur / ontwikkelaar (bijvoorbeeld .net, C#, C++, Cobol, RPG, Mapics, infor xa, SharePoint, Microsoft Dynamics en Java) tot projectleider.

Het Team

Veerle

Recruiter

06 12 93 26 87

Simon

Recruiter

06 52 86 42 19

Jessie

Marketing